Logo

Szef kuchni

"Jestem przedstawicielem młodego pokolenia szefów kuchni w Polsce oraz miłośnikiem nowoczesnej kuchni polskiej. Gotowanie dla mnie to nie tylko praca, ale przede wszystkim pasja, w której koncentruję się na tworzeniu autorskich dań, wykorzystując produkty regionalne oraz sezonowe. 
Z zaangażowaniem oraz determinacją zadbam o to, aby każda serwowana potrawa była znakomitą kompozycją smaków i walorów estetycznych, pokazując Państwu tradycyjną kuchnię w nowej odsłonie."

Robert Maciantowicz

Szef kuchni poleca:

  • Młode liście szpinaku z karmelizowaną gruszką, serem Roquefort, orzechami włoskimi i dressingiem miodowo-musztardowym 
  • Czosnkowo-ziołowe smażone przegrzebki, podane na duszonym szpinaku z pikantnym chorizo
  • Lody smażone w cieście kokosowo-orzechowym z sosem malinowo-imbirowym 

 

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij